Petdiscount

Groothandel voor al uw
dierenbenodigdheden

Contact

PETDISCOUNT… WIJ ZIJN ER VOOR U EN UW KLANT. ALTIJD VOORDELIG!

Petdiscount zorgt er voor , dat u als verkoper net wat meer over kunt houden , aan uw verkopen dan u gewend bent bij andere groothandels.

Wij proberen onze producten scherp aan prijs aan te bieden, gecombineerd met een goede kwaliteit. Altijd producten waar u zeker van kunt zijn dat ze goed verkopen.

Bovendien ziet U bij Petdiscount een enorme variëteit in kleur, maten en soorten van Benches, vet bedden, hondenkussens, kattenkrabpalen, snacks, hondenspeelgoed , en veel meer hondenartikelen, kattenartikelen, vogelkooien, knaagdierkooien, etc, etc….

Alleen voor handelaren, helaas niet voor de particulier.

Nieuwste producten

Waarom kiest u voor Petdiscount?

U wilt uitsluitend het beste voor uw geliefde huisdier en hecht grote waarde aan een scherpe prijs, en eersteklas kwaliteit? Dan bent u bij ons bij het juiste adres.

Wij bieden u talloze producten aan op het gebied van dierenaccessoires , verzorging voor uw hond of kat, papegaaienkooien, honden- en kattenspeelgoed, dierentransport, hondentraining, hondensnacks , kattenkrabpalen, etc, etc.… Er is altijd wel een geschikt product voor u bij.

Huisdierbenodigdheden van Top merken!

Wij zijn trots op ons volledige assortiment aan dierenproducten. Ons bekende merk Topmast presenteren wij voor vele bekende dierenproducten. Ook bekend is ons dierenkussenmerk Beau & Bess, waaronder u de leukste en mooiste honden- en kattenmandjes kunt vinden.

Of… ons huismerk PETSTORE , wat bekend staat om zijn uiterst scherpe prijs.

Petdiscount is een onderdeel van familiebedrijf Witjes BV , bekend met een groot assortiment in benodigdheden voor huisdieren, en al meer dan 35 jarenlange ervaring en kennis op dit gebied.

Een bekende en gewaardeerde partner voor retailers, professionelen en andere dierenliefhebbers, die allemaal eenzelfde doel hebben, om het beste met hun huisdier voor te hebben.

Beay & Bess
Topmast
Strong
PetStore
Comfortbay
Kong