Geschiedenis

Pand Witjes Verzendhuis 1

Pand Witjes Verzendhuis 3
Pand Witjes Verzendhuis 4

In 1987 is de Fam. Witjes hun eerste dierenwinkel in Brabant begonnen, waarna er al snel een tweede dierenwinkel werd geopend. Na 10 jaar werd het tijd voor een nieuwe uitdaging , werden de winkels verkocht aan Pets Place, en werd vanuit de nieuwe locatie in Drenthe het roer compleet omgegooid. Witjesverzendhuis ontstaat dan zoals u het bedrijf nu kent.

Uiteraard eerst op kleine schaal vanuit een loods achter hun huis, worden de eerste dierbenodigdheden, met name diverse kooien, per post verstuurd. Via vakbladen was met name onder hondenfokkers en hondenliefhebbers Witjesverzendhuis al snel een bekende naam. Vanaf 2003 konden de klanten ook hun bestelling plaatsen in een van de eerste webwinkels voor dierenbenodigdheden.

Het bedrijf werd verplaatst naar het industrieterrein van Emmen, en er vond telkenmale een schaalvergroting plaats. Inmiddels zijn we 18 jaar verder en uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende online verkopers van Nederland, België en veel andere landen. Het grootste deel van ons kernassortiment importeren we wereldwijd zelf, en de producten die wij niet zelf importeren kopen we alleen in middels scherpe prijsafspraken met andere grote partijen, waardoor onze visie, om onze klanten altijd een scherpe prijs aan te bieden, nog altijd staat als een huis.

Per september 2013 zijn we verhuisd naar ons nieuwe pand aan de Charles Darwinstraat 13 in Emmen. Ons nieuwe magazijn is maar liefst 8000 m2 groot.

Niet alleen consumenten, maar ook vele handelaren hebben ons weten te vinden. Middels onze welbekende merk Topmast worden veel producten exclusief verkocht. Wij proberen altijd met onze klanten mee te denken, om samen onze visie te versterken vanuit een win win gedachte.

Een team van 25 mensen is elke dag intensief bezig, om uw bestellingen met zorg te verwerken, Wij doen er vanzelfsprekend alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk in goede staat bij u thuis te bezorgen!

Onze websites worden regelmatig aangepast , zodat u altijd het juiste assortiment kunt kiezen, en altijd up-to-date uw klanten juist kunt bedienen.